Man skal huske at fejre de ‘små’ milepæle

Efter lanceringen af OH SO MEDIA i mandags, så klikkede jeg verdens smukkeste taske fra Marni (reklamelink) hjem og i går, så stod den på mit dørtrin. Jeg valgte at købe den fordi,  at jeg er en firm believer af fejring af de små milepæle, både de store og de små i (arbejds) livet. Det kan ligesom bare motivere en ekstra meget! Jeg havde selvfølgelig luret på den og sparet op til den i (hvad der føles som) hundrede år, men da jeg havde besluttet mig for at købe den, så satte jeg et mål der hed – når OH er online – så er det sgu på tide at klikke den hjem og det gjorde jeg så.

I dag, der har jeg et par møder på programmet og senere på ugen, der håber jeg på at lukke en god aftale. Jeg krydser fingre for, at den giver mig god energi, så jeg har taget den over skulderen og er klar til dagens første møde. Wish me luck!

Læs også: Kort hår, lejlighedssalg og Carrie Bradshaw

Reklamelinks: Rød taske, Blå taske, Brun taske, Gul taske

Marni var egentlig ikke et mærke, som var på min rader, men da jeg spottede den taske, så vidste jeg bare, at den skulle være min, forever. Ovenfor har jeg samlet nogle af de ‘andre’ tasker, som også overvejede at klikke hjem. Jeg er især vild med den røde/hvide version, men jeg tror ikke at jeg ville kunne holde sådan en smuk hvid taske, smuk ret længe.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.