Sådan redigerer jeg mine billeder + en guide til flotte photoshop filtre

Godmorgen derude! Har I haft nogle gode påskedage? Hvad sker der forresten lige for, at påskeferien allerede er forbi? Jeg havde jo masser af tid, da ferien gik i gang, men nu er den allerede ovre, og jeg har ikke lavet noget som er værd at skrive om. Jeg giver bloggen skylden. Jeg har brugt oceaner af tid på at rette en masse forskellige fejl, som kom og som I også havde bemærket, da jeg skiftede tema for et par uger siden – der var bla.a. et kommentarfelt, som ikke altid virker, almindelige links som opfører sig mærkeligt og billeder i Bloglovin’, som ikke dukker op. Noget af det er løst, men meget af det virker stadig ikke, så det er jo bare skønt. Husker I forresten at følge med på min Facebook-side? Derinde deler jeg alle nye indlæg og så er I sikre på, ikke at misse alt det, som Facebook finder relevante for jer.

 

Anywho, nu er det nok brok fra mig! Kan I se noget anderledes på de her billeder? Her til morgen, har jeg nørdet med billeder, forsøgt mig med nye måder at redigere på og så har jeg simpelthen konstrueret mit helt eget foto-filter i photoshop. Jeg har gået efter en VSCO cam vibe (I ved sådan et slags filter, som jeg bruger på instagram) og jeg synes faktisk, at jeg har ramt stemningen ret godt. Mit nye filter, gør billederne grynede, lidt ‘old school’ i det og så har jeg rettet på farverne, så de lidt mere ‘rå’ i det.

 

Læs også: Okay, 5 ting som bloggere gør (som er virkeligt, virkeligt irriterende)

Det tager tusind år at smække sådan en guide til photoshop sammen, så hvis I gerne vil have sådan en, så skriver I bare en kommentar nedenfor. Der er mange muligheder for gøre det ‘til sit eget’ ved få justeringer og jeg er selv mega tilfreds med det filter, som jeg har fået lavet. Lad mig høre hvad I synes!

 

Og vil jeg bare sige godmorgen, endnu engang. Nu vil jeg komme igennem indbakken, tage en masse stockfotos til det kommende stykke tid, pakke til vores spontane weekendtur til Hamborg i weekenden (kryds lige fingre for godt vejr, ikke? det skulle regne ret meget), spise mig tyk i mexicansk mad og planlægge en masse indlæg til de kommende dage. Ikke en helt dårlig start på en kort uge!

Michelle Nielsen

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg har før været virkelig glad for dine photoshopguides, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at du lavede en :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.