Læs ikke med her hvis du elsker kage – STONEMUSE

Læs ikke med her hvis du elsker kage

… Eller gode cocktails! For det her. Var og er vanedannende godt. I mandags inviterede jeg min veninde Line med hen på Memphis Roadhouse, som er et af mine favorit-steder i byen når det kommer til ægte amerikansk mad og stemning. Som I måske ved, så har jeg et lille country hjerte efter mit ophold i Texas og Louisiana og herinde, der ryger jeg bare lige tilbage.

Vi brugte mademyday app’en som jeg har nævnt mange gange og det foregik ligeså nemt, som det altid gør med den app. Vi bestilte en cookie skillet, key lime pie, en gin&tonic med agurk samt en margarita – og shit, det var godt. Og ja, vi blev lidt fulde.

Memphis-roadhouse-aarhus-3 Memphis-roadhouse-aarhus-2 Memphis-roadhouse-aarhusMemphis-roadhouse-aarhus-4

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (10)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.