Jeg har endeligt fundet en taske hvor der er plads til ALT

Imens jeg spiste vegansk, så var jeg til et super hyggeligt arrangement hos to seje søstre, og grunden til at jeg nævner at det blev holdt i løbet af den uge, er simpelthen fordi, at jeg ikke kunne spise noget af den lækre mad der blev serveret. Det var tapas og jeg var lidt ked af at jeg ikke kunne spise med, men jeg fik heldigvis mødt Pia og Naja, som er søsterparret bag webshoppen, My Sisters, hvor de selv designer og distribuerer deres tasker.

Jeg havde godt set Golden Ghetto rocke taskerne (mange gange efterhånden) og til arrangementet, så havde jeg endeligt mulighed for at kigge lidt nærmere på alle taskerne, røre ved dem og møde de smilende søstre. Her er mine favoritter fra webshoppen:

Mysisters TaskerMysisters Tasker 2Mysisters Tasker 3 Mysisters Tasker 4

Den sorte Núnoo ‘Mille’ Shopper er den perfekte arbejdstaske. Den er stærk, der hører er en aftagelig rem med, så den kan tages på ryggen og så den alle de lommer man skal bruge, hvis man ligesom mig, altid tager lidt for mange ting med rundt. Computer, diverse strømstik, kamera, ekstra sko og alt det løse, er der plads til, så det er simpelthen bare den perfekte hverdagstaske. Jeg bruger den konstant. Den lyserøde Núnoo ‘Alimakka’ Crossover er perfekt til de dage, hvor man ikke har helt så mange ting med, men der er stadig plads ret mange ting, såsom kamera, pung og endda et par sandaler. Jep, jeg havde et par sandaler med forleden.

Lige nu, der sælger de kun fra deres egen webshop og det er også grunden til at de kan holde priserne så lave. Begge tasker her er lavet i det fineste kalveskind, begge er med seje og rå detaljer, som kun bliver pænere og endnu blødere med tiden.

Mysisters Tasker 5 Mysisters Tasker

Det er sgu lidt mærkeligt, I ved, det der med at glæde sig til at slide på sin taske, men det gør jeg altså og som I måske har set på snapchat, så er jeg godt i gang med at få dem slidt. Jeg har brugt dem begge virkeligt meget siden jeg modtog dem og det er især den store Núnoo Shopper, som vitterligt kan bære alt.

Besøg MySisters for at tjekke alle de andre tasker ud, også. De er alle sammen funktionelle med rå detaljer og så er deres mange bumbags perfekte til sommerens festivaler – hvis alt går efter planen, så skal jeg selv på hele to forskellige i år og det bliver helt sikkert én af dem, som jeg skal have med.

Jeg håber, at I har en fantastisk dag!

Udgivet i samarbejde med My Sisters

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
  1. Jeg æææælsker også deres tasker! De er SÅ fine! Jeg savler altid over deres stand til de forskellige Finders Keepers markeder, hvor jeg har set dem i levende live. Suk den sarte lyserøde er smuk!

    1. Jeg er lige der med dig! Jeg føler nærmest ikke at jeg helt kan ‘fange’ hvor lækre taskerne er med de her billeder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.