Et godt tip til olieret hud – sådan får man den perfekte foundation HVER gang

I havde et par gode spørgsmål til min foundation på instagram i går og det kan jeg godt forstå. Jeg delte nemlig et billede af mine make-up rutine, og der var der to forskellige foundations. En lys og en mørk. Som jeg har skrevet om tidligere herinde, så det ret smart at blande to foundations, da man er sikker på, at man altid opnår den helt rigtige farve – og når man bliver brunere om sommeren, så bruger man bare mere af den mørke og om vinteren, så det er selvfølgelig omvendt.

 

Jeg bruger også de to forskellige farver til en mild form for contouring når jeg tager make-up på. Under øjnene, så bruger jeg den lysere foundation og så bruger jeg den mørkere farve lige under kinderne, så de får noget skygge. Jeg bruger bare fingrene, og det er en nem og hurtig måde, at ramme sig ansigt ind!

Læs også: En kort videoguide til øjenbryn – sådan bruger jeg den nye ‘Precise Brow’

Det var faktisk i New York at jeg stiftede bekendtskab med de her foundations og de er bedste jeg nogensinde har prøvet. Tidligere, der brugte jeg en anden og selvom den var god, så følte jeg at jeg blev nødt til at bruge en masse transparentpudder, før jeg følte at min hud ikke længere var fedtet. Det fungerede fint i mange år, men så prøvede jeg disse og jeg er hooked!

 

Jeg har egentligt altid haft en tendens til fedtet hud i løbet af dagen, så jeg skulle måske have haft en anden foundation til at starte med, men nu har jeg fundet disse (I kan læse mere om dem lige her) og de er vitterligt fantastiske. De er nemlig helt, helt matte på huden, men de føles slet ikke udtørrende. Giv dem et skud, hvis I hader følelsen af foundation.

 

De er bare dæjlige, for at sige det på godt jysk.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Har aldrig prøvet BB cream, men vil helt sikkert gerne prøve det. Lige nu er jeg bare vild med foundation, he he, giver simpelthen bare lige det resultat, som jeg gerne vil have :)

 1. Har også brugt disse de sidste par måneder, men sætter du dem med en pudder eller hvorledes? For er lidt bange for, at hvis jeg ikke påfører pudder så “glider” det let af i løbet af dagen og at min hud efter få timer kommer til at fremstå fedtet, men hvis jeg påfører pudder kommer min hud til at se meget tør ud. Så holder de fint uden pudder eller?

  1. Jeg bruger kun pudder rundt om øjnene og der hvor jeg kommer til at skinne i løbet af dagen :)
   Personligt bruger jeg ikke så meget efter jeg er begyndt at bruge de her, da de er dejligt matterende, så man ikke behøver. Måske du kan prøve uden?

   Ellers så er et godt tip at bruge pudder (transparent pudder) og så bruge en facial spray til at sætte pudderen og give det et ‘fugtigt’ look :)

   Ligesom denne: http://www.beautybay.com/skincare/mariobadescu/facialspraywithaloeherbsandrosewater/?gclid=Cj0KEQjwt6fHBRDtm9O8xPPHq4gBEiQAdxotvB1OYc36e2lF47NqKQguxN4lNJXxXKdhzrhIS6XvPOIaAm8J8P8HAQ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.