En undervurderet restaurant på Klostertorv + en rabatkode – STONEMUSE

En undervurderet restaurant på Klostertorv + en rabatkode

Jeg håber, at I allerede har spist, da I nok godt kunne gå hen og blive sultne, imens I læser det her indlæg! I forrige uge blev Andreas og jeg inviteret på en lille middag hos D’vinos, som ligger på Klostertorv. Jeg har spist der tidligere, og dengang så stod den på tapas og god vin, men nu har de ændret deres menukort, så kan man får regulære retter. Vinen er stadig god og det er de nye retter heldigvis også. Vi ville gerne prøve nogle af de retter, som vi ikke får så tit – så vi endte med at prøve lidt forskelligt – og vi ‘uhm’ede’ ‘ah-ede’ os igennem kammuslinger, steak med skønt tilbehør og fantastisk fasan-ret.

Indretningen er så smuk hos D’vinos (se lige!) men vi valgte at spise verdens smukkeste oste anretning udenfor, så vi kunne sidde og nyde Klostertorv. Når solen rammer helt rigtigt, så er det altså en af de bedste steder at sidde i Aarhus – og det var det også denne aften. Vi spiste verdens pæneste osteanretning, vi sad på de flotteste stole og stemningen på Klostertorv var god = en perfekt afslutning på en perfekt aften.

Læs også: Tapas og sushi, siger du? Vi har været forbi ‘TAPASHI’ ved Klostertorv

Og nu til en rabatkode!
Hvis I synes, at det ser spændende (de har også nogle fantastiske frokostretter og nogle knaldgode Aperol Spritz) så skal I blot bruge koden ’stonemuse’ når I booker et bord på D’vinos hjemmeside og så sparer I 10% på hele bordet. Koden gælder kun 7 dage fra i dag, men I kan booke bordet til når som helst.

Som I måske har kunnet fornemme, så har Andreas og jeg spist ude ret meget her på det seneste, men det er altså bare fordi, at vi ikke har mere ferie på programmet denne sommer – så bruger en stor del af vores tid på skønne spiseoplevelser.

Hav en skøn dag!

Michelle Nielsen

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments
  1. Ej hvor ser det bare godt ud! Det er kærlighed til sjælen når man kan sidde med solen smasket i fjæset og nyde god vin og mad. Det må jeg prøve næste gang jeg kommer hjem på besøg i Aarhus

Leave a Reply

Your email address will not be published.