En blog som du SKAL kende #1 – STONEMUSE

En blog som du SKAL kende #1

Aldrig har jeg stødt på en blog, hvor jeg har gemt så mange indlæg, som jeg har hos Sonoma Seven. Jeg har egentligt altid hadet boligindretning en smule men her på mine gamle dage, så er det noget som fylder endnu mere og jeg er villig til at bruge mere tid og penge på det end før.

Nedenfor har jeg samlet nogle indlæg (der er virkeligt mange, så I får kun en meget lille håndfuld) som jeg har gemt på min computer. Jeg kan bruge langt tid på at klikke rundt derinde og jeg synes, at I skal prøve at gøre det samme. Se med:

SomonaSevenBlog_1SomonaSevenBlog_2

1. Guide til opslagstavle

SonomaSeven2 SonomaSeven

2. Guide til hylde med læderstropper

Københavnergadelamper_diyKøbenhavnergadelamper_diy_2

3. Guide til Københavner gadelamper

Apoteker_flasker_dymo

apotekerflaske3 copy4. Apoteker glas og dymo guide

Apropos de flotte apoteker flasker her ovenfor, så er jeg virkeligt en emballage freak og jeg undgår bevidst at købe nogle produkter (også selvom jeg ved at de er gode) hvis emballagen er grim. Dette behøver jeg dog ikke bekymre mig om, hvis jeg køber et par flotte, genbrugelige og finder dymoen frem fra gemmerne, ligesom Sonoma Seven har gjort. Det er sgu da skidesmart og så kan en dymo-baby bare bruges til så mange forskellige ting; alt i vores køkken har labels efterhånden og nu skal badeværelset vist indtages.

SomonaSevenBlogSomoma
5. Guide til metrofliser i køkkenet

Lige nu er vi på sofa-jagt og så har vi (alt for) længe, snakket om at få sat nogle flotte metro-fliser op i køkkenet. Sonoma Seven’s guide til metrofliser i køkkenet har givet mig blod på tanden til at gå i gang med det selv, men nu må vi se om Andreas også synes det er en god idé!

Giv Sonoma Seven et besøg og smid endeligt et link nedenfor, hvis I har en blog, som jeg skal tjekke ud.

Hav en skøn dag!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Hvor er du sød Michelle. Tusind tak for anbefalingen :-) Jeg gennemnyder også din blog og dine altid lækre billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.