Du bliver nødt til at prøve denne selvbruner – STONEMUSE

Du bliver nødt til at prøve denne selvbruner

Vita Liberata selvbruner, Vita Liberata handske

Jeg har lavet ret mange indlæg denne uge, også flere gange om dagen, men jeg har simpelthen bare haft meget, som jeg gerne ville dele med jer. Her er et kort men virkeligt brugbart indlæg; nemlig verdens bedste selvbruner.

Det er noget af en påstand at komme med, men, jeg har seriøst prøvet alle mærker og alle typer af selvbrunere på markedet og det her er virkeligt den bedste. Den fedter ikke (vigtigt), farven er blålig og ikke gul (endnu mere vigtigt) og så er det nemt at få et godt resultat når man bruger påføringshandsken. Prøv den!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.