Den ultimative guide til Just Eat i Aarhus – 5 takeaway steder du skal prøve

Denne måned har været hård. Meget hård. Jeg har nemlig skulle arbejde mig igennem take away junglen for at afprøve og finde alle de bedste steder, man skal spise hos Just Eat. Virkeligt hårdt ikke? Det er jo en decideret jungle derinde, men frygt ej, jeg har fundet nogle af de allerbedste steder at spise derinde!

Okay, hermed en liste over de 5 bedste steder man skal spise take-away fra Just Eat i Aarhus. Det er i helt tilfældig rækkefølge og nej, det er ikke kun pizza som er på listen, selvom vi har spist rigtigt, rigtigt mange pizzaer denne måned. Vi er blevet dejligt tykke og jeg elsker det:

Læs også: 5 gode serier og film på Netflix (som er helt perfekte til en aften på sofaen)

Ingen take away liste uden burgere, ikke? De bedste findes hos Grillen Burgerbar på Klostertorv. Der er ingen slinger på valsen her og så kan de holde til at blive transporteret hjem, hvilket mange burgere jo ikke kan!

Jeg vælger altid en the Pablo Project med friterede jalapenos, da den er fed (på den gode måde), spicy og syrlig. Gode fritter og god mayo, også. Er der nogen som har smagt deres milkshakes forresten? De ser spændende ud, men de skal virkeligt være gode før jeg gider at drikke sådan en.

Læs også: Den ultimative (mad) guide til Aarhus

At dele sort/hvid billeder er ikke den bedste måde at vise en pizza, men solen var på vej ned, og så var det altså ikke helt nemt at tage nogle smukke billeder. Buhu! Anywho, nok bloggerklynk herfra. Byens bedste carbonara og byens bedste pizza fåes nede Pizza & Pasta service på Vesterbrogade! Fordi vi havde muligheden for at vælge den ‘usikre’ vej, I ved, man ender altid med at vælge det samme, fordi man er bange for at man ikke kan lide det nye man vælger, så derfor valgte jeg pasta for første gang. Det smagte heldigvis fantastisk!

Jeg elsker en god carbonara, men det er langt fra alle steder som kan finde ud af at lave det, desværre. Det er ægte italienere som står dernede, og de simpelthen bare så åbne og så flinke! Deres desserter er forresten også gode, hvis man kan klemme sådan en ned efter en omgang pizza.

Læs også: Ægte asiatiske vibes i køkkenet – opskrift på vietnamesisk pho suppe

Jeg har aldrig spist andet end sushi hos Oishii (og det var endda virkeligt mange år siden) så det her var virkeligt et sats. Vi valgte bare at blande en masse forskelligt for at prøve en lidt anderledes frokost og det kom der alt det her ud af.

Det var faktisk rigtigt godt til prisen og vi kom af med små 200 kr. for det hele, inkl. ris og nudler, hvilket jeg synes er en helt vildt god pris. Der var ingen problemer ved levering og det hele var pakket så fint ind.

Læs også: Opskrift på vegansk ramen + en afsløring af drømmerejsen

Byens Burger er jo en klassiker hos Just Eat. Eller det vil jeg mene det er, da de har fået over 6000 anmeldelser derinde og det er altid hos dem, at jeg kigger forbi menuen når jeg er inde på Just Eat. I ved, bare lige for at se hvad der er! Det var første gang, at jeg har fået pizza derfra og jeg forstår virkeligt godt hvorfor de har fået så gode anmeldelser. Deres pizzaer smager virkeligt godt! Og deres salat, var faktisk også overraskende god?

Til frokost en dag, bestilte vi deres pita’er derfra og de får altså også lige en anbefaling med på vejen. De var billige og helt standard, men alligevel pakkede med smag. Sådan en pita, er altså et godt bud på en god frokost til kun 47 kr.

Læs også: Opskrift på ‘chicken soup for the soul’

Sidste sted på listen er et sted, som jeg ikke kendte til, før jeg begyndte på hele denne Just Eat rejse, som jeg har været på. Hos Louei, som stedet hedder, ligger i Nørregade og er vist et pizzasted, men jeg ville prøve nogle af de andre ting, som findes på deres menu. Igen, en god og anderledes frokost oplevelse, hvor man får meget mad for pengene – man skal dog ikke være bange for hvidløg, hvis man bestiller hummus og tzatziki fra Hos Louei. Jeg siger det bare!

Så. Det var den liste. Jeg håber, at I kan bruge den når I skal bestille på Just Eat næste gang. Den kommende måned, der har jeg endnu et sejt (mad) indlæg i ærmet til jer, og jeg kan afsløre allerede nu, at det kommer til at handle om pizza. Hvis der er noget, jeg er (blevet) ekspert i denne måned, så er det sgu pizza.

Udgivet i samarbejde med Just Eat.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.