Min kitchenaid mini (og 3 gode pizza opskrifter) – STONEMUSE

Min kitchenaid mini (og 3 gode pizza opskrifter)

Reklame | Jer, der følger mig på instagram har allerede set denne basse, men jeg kan ikke lade være med at vise den frem. Det er selvfølgelig min nye Kitchenaid MINI, som er 20% mindre end den man kender, den er også 25% lettere – men den er stadig lige så stærk – så det er en perfekt maskine til en lille lejlighed på 58 kvadratmeter. Den kommer i 6 forskellige farver, men jeg er verdens dårligste til at tage beslutninger, så vi endte med at vælge den sorte – den fås ellers også i lyserød, rød, grå, grøn og blå – men jeg turde ikke vælge en anden farve, selvom jeg er ret forelsket i den lyserøde.

Kitchenaid maskinen kom med et fladt piskeris, almindeligt piskeris og dejkrog – og jeg har selvfølgelig taget dejkrogen i brug det det samme. Flere gange. Så jeg kunne lave pizza! Det er nemt at lave pizza dej, men med sådan en maskine er det endnu nemmere og vi har fået rigtigt meget pizza den seneste måned. Læs med, hvis I vil vide hvordan yndlingspizza ser ud og hvordan man laver den.

Læs også: Opskrift på en ‘herre’ cocktail med japansk Akashi whisky fra Billund Lufthavn

Du skal bruge:
25 g gær
2,5 dl vand
8 dl hvedemel
1,5 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 tsk salt

Jeg har delt denne nemme opskrift på pizza dej, tidligere: “Nu til pizzadejen. Den er super nem og det vigtigste her, er at man virkeligt får den æltet godt igennem! Opløs gæren i det lunkne vand og rør herefter de resterende ingredienser i – sørg dog for – at gemme noget af melet som skal bruges til at ælte med. Når dejen er blevet æltet godt igennem, skæres et stort kryds på tværs over den og kommes herefter ned i en stor skål. Dæk denne med cellofan og et hviskestykke, så dejen har det dejligt lunt i en lille halv time. Her er nok til 2 store pizzaer, men det kommer helt an på hvor tyk din bund skal være.

Læs også: Opskrift på vegetarisk pizza med aubergine creme og grillede artiskokker

Jeg kom lidt forskellige toppings på de seks pizzabunde. Jeg tømte køleskabet og prøvede lidt af – og resultatet blev altså ret godt, hvis jeg selv skal sige det – og det er helt sikkert også blevet min nye yndlingskombination af pizza toppings, hands down. Det er så fedt, når man bare kan tage en masse ‘rester’ (det var rester fra denne aften) og ende med noget lækkert.

På nogle af pizzaerne, kom jeg bechamel sauce på, som jeg havde en rest af fra en lasagne, som jeg lavede dagen før. Man skulle ikke tro det, men det endte faktisk med at fungere! Kom lidt bechamel sauce, en lille smule god ost, lidt rødløg i ringe, en lille smule oliven og frisk rosmarin på en pizza og så er det sådan set det. Nemt, lækkert og smukt! På de andre pizzaer, kom jeg pesto med peberfrugt på, italiensk salami, oliven, rødløg, god ost og en smule frisk rosmarin. De blev bagt i små 8 minutter, ligesom de andre, og igen, kom der en smuk pizza ud af ovnen. Ser de ikke bare smukke ud?

Læs også: Opskrift på Aperol Spritz (og lækre 5 anretninger som du kan servere dertil)

Udgivet i samarbejde med KitchenAid.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.