De bedste toppings – en opskrift på syltede agurker og rødløg med chili – STONEMUSE

De bedste toppings – en opskrift på syltede agurker og rødløg med chili

Det her er jo nok en af verdens nemmeste opskrifter, men der er sgu bare noget sejt ved at hive noget hjemmelavet (nærmest uanset hvad det er) ud af køleskabet når man skal spise! Hvis I fulgte med på min instagram story i weekenden, kunne I se, at jeg gik i full housewife mode og syltede lidt forskelligt, som har brugt flittigt siden.

Du skal bruge: 
2 opbevaringsglas, skoldede
1 agurk
2-3 rødløg, alt efter størrelse
1 rød chili
2 dl eddike, hvid
2 dl vand
1 dl sukker
Peberkorn

Læs også: 2 nemme (og smukke) frokost opskrifter med sødkartoffel

Skær agurk i skiver og kom i det ene glas. Skær rødløget i ringe og chilien i grove skiver, og kom i det andet glas. Kom sukker, vand og eddike i en lille gryde og bring det hele kort i kog. Sluk og hæld det over de to glas, så væden dækker. Lad glassene køle af og stil i køleskabet indtil de skal spises. Nemt, ikke?

Jeg ved ikke hvor længe de rent faktisk holde sig, men de passer til alt, så vores glas er helt tomme efter en lille uge! Du kan bruge både syltede rødløg og agurker som tilbehør til salat, når man spiser almindelig dansk mad såsom ovnbagt søndagskylling, som et syrligt spark til asiatisk mad, i mexicanske burritos og på rugbrød. Listen er lang!

De grønne glas er forresten fra Memphis Roadhouse. Forrige år delte jeg denne video derfra og det minder mig om, at vi hellere må tilbage snart! Det var vitterligt den bedste brunch jeg nogensinde har fået i Danmark!

Michelle Nielsen

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

SHOWHIDE Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.