COFFEE AND KALE PODCAST – HVORDAN POKKER MØDTE DANICA OG JEG HINANDEN? – STONEMUSE

COFFEE AND KALE PODCAST – HVORDAN POKKER MØDTE DANICA OG JEG HINANDEN?

Så virker det og vores allernyeste afsnit af ‘Coffee and Kale’ er online og at finde i iTunes. Denne gang kunne jeg simpelthen ikke lade være med at smile imens jeg lyttede med og jeg håber, at det samme sker ved jer. I afsnittet her tager vi en lille snak om hvordan pokker vi mødte hinanden (det er ved at være nogle år siden efterhånden) og så kommer vi ind på hvorfor vi valgte at starte en podcast sammen. Lyt med her!

På torsdag tager jeg vil København for at spise god (det SKAL man jo) og for at optage endnu et par afsnit. Jeg elsker at være på besøg hos (eller hedder det i) Andedammen,  hvor Danica har kontor og så elsker jeg jo bare at være på besøg i København.

Har I nogle ideer eller andet angående vores podcast, så giv endeligt lyd!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.