BRUNCHTIP: CAFE JULIETTE – STONEMUSE

BRUNCHTIP: CAFE JULIETTE

I dag skal Andreas og jeg besøge Cafe Juliette, hvor vi ikke har været forbi alt for længe. Det er helt sikkert en af mine yndlingscafeer i Århus og deres brunch er to die for. Jeg har samlet en håndfuld billeder fra sidst jeg besøgte Juliette men pas på, du bliver seriøst sulten af de her billeder.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

SHOWHIDE Comments (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Want to know more about me? Then just visit my 'about me' page and if you wanna send me an e-mail, please check out my 'contact' page. Got any questions? Then I'm always available in the comment sections but I've also created a 'FAQ' page where I've answered some of the most common questions.