Blogland: interview med Emma Martiny – STONEMUSE

Blogland: interview med Emma Martiny

Det er torsdag og det er tid til endnu en omgang ‘Blogland’ hvor jeg hver uge interviewer en sej blogger fra det store Blogland i Danmark. Denne gang har jeg taget fat i Emma Martiny, som er en meget meget inspirerende ung dame og jo, jeg er så meget ældre at jeg kan sige det. Hun laver virkeligt gode podcasts, hun laver gennemførte videoer på youtube, hun er ved at udgive endnu en kogebog og så går hun også lige i skole. Simpelthen bare en inspirerende ung dame. Læs med:

Hey Emma. Tusind takf fordi du ville være med. Vil du ikke beskrive dig selv om din blog?
Hej du! Jeg hedder Emma Martiny, og jeg står bag bloggen af samme navn: EmmaMartiny.dk, som jeg har opdateret i over 6 år. For mig er min blog et form for personligt livsstilsmagasin, hvor jeg deler både billeder, tekst, video og lyd (i form af et nyligt startet podcast) om mad, mode, skønhed og iværksætteri samt tanker om det at være en ung kvinde i starten af 20’erne. Til hverdag studerer jeg på Journalisthøjskolen, og så bruger jeg en masse tid på en af mine største passioner: Sund madlavning! Min første kogebog ”Skønne salater & vidunderligt tilbehør” udkom i 2015, og til april dette år rammer ”Herlig & ærlig mad” hylderne i landets boghandlere.

Hvordan tager du din kaffe?
Oftest sort eller som en cortado.

Kan du huske hvilken blog du læste først og hvorfor?
Faktisk ikke… Jeg var på Youtube, før jeg begyndte at læse blogs, så måske det var Zoella?

Hvor mange billeder tager du for at bruge ét på Instagram? 
Jeg er faktisk ret dårlig til at opdatere instagram, selvom jeg virkelig forsøger at oppe mig. Så det bliver ofte et panikken gennem-rodning af mit photoarkiv, når det går op for mig, at jeg ikke har postet noget et par dage – ikke særlig “insta” ;-)

Hvad fik dig til at starte med at blogge?
Jeg var tosset med make-up og lagde de vildeste looks, når jeg kom hjem fra 1.g. Da jeg opdagede, at der var nogle, der delte deres kærlighed til beauty-produkter på nettet, tænkte jeg, at jeg ville være med – og så har det ellers bare udviklet sig derfra. Blogger er altså på mange måder vokset med mig og mine skiftende interesser.

Hvad giver den bedste følelse: ualmindeligt god lagengymnastik eller at dit billede får over ottehundrede likes på Instagram?
Jeg tror aldrig, jeg har fået over 800 likes på ét billede… Men jeg tror nu alligevel ikke, det kan udkonkurrere det første ;-)

Hvad ville du mindst kunne undvære: mobil, computer eller kamera?
Min computer! Så må folk kontakte mig over Skype og Facebook.

Hvordan så det første outfit du postede ud?
Ikke særlig smart, er jeg sikker på. Det blev vist taget på mit teenage-værelse en sen aften inden en gymnasiefest, og jeg synes at huske noget med blomst i håret, falske vipper og glitter-stiletter.. Oh my. (Det må jeg simpelthen se om jeg kan finde)

Hvad er din guilty pleasure?
Chokolade til kaffe om morgenen ;-)

Blogger du stadig om 5 år? Og tror du, at din blog har skiftet form og udtryk der? 
Det tror jeg faktisk, ja. Men mediet er helt sikker helt anderledes til den tid. Jeg er dog ret sikker på, jeg stadig kommer til at have en tilstedeværelse online… Det tror jeg slet ikke, jeg kan lade være med.

Tusind tak fordi du ville være med, seje Emma! Det var nogle super gode svar du kom med og det var dejligt at lære dig lidt bedre at kende. Husk at tjekke ind i næste uge hvor jeg har endnu et blog-interview klart til jer. Hav en fantastisk dag!

Læs også: interview med Mia Gardum.
Læs også: interview Marie Jedig.
Læs også: interview med Emilie Middelhart.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
  1. Det er altid hyggeligt at høre lidt om forskellige bloggere – især hvor de ser sig selv om 5 år. Jeg synes det er utroligt spændende hvor mediet er på vej hen.
    Tror du selv du bliver ved med at blogge? :)

    1. Hej Johanne. Jeg er ganske enig – jeg håber lidt at mediet ser ud om det gør nu, men det hele går jo så hurtigt at det ikke virker så sandsynligt.

      Jeg tror at jeg stadig deler content, på den ene eller anden måde. Jeg elsker det og tror simpelthen ikke at jeg ville kunne lade være :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.