5 tips: sådan får du den bedste start på dagen

Jeg har et par rutiner, som jeg forsøger at holde mig til hver eneste morgen, for at få den bedst mulige dag. Før var jeg virkeligt ikke et morgen-menneske men det er er jeg blevet det seneste års tid og jeg tror, at det skyldes, at jeg arbejder så meget hjemmefra. Hvis jeg ikke kommer op i gang om morgenen, ja, så kommer jeg nærmest bare ikke i gang.

1. Gå en lang tur
Efter jeg er begyndt at høre mange podcasts (se mine anbefalinger her), så er det ikke noget problem for mig at gå lange, friske ture i løbet af dagen. Det bedste for mig, er en lang tur på ca. 1 time inden jeg går i gang med at arbejde. Så har jeg fået kroppen og hovedet igang, og så føles det ikke så slemt at sidde på min røv det meste af dagen.

2. Red sengen og sving støvsugeren
At rede sengen, er jo noget vi hører konstant men det hjælper altså. Jeg fælder også lidt når jeg børster og sætter mit hår om morgenen, så det er bare skønt at tage hele hytten med støvsugeren, inden jeg skal ud af døren. Det er både tilfredsstillende når man har tid til lige at tage det værste, men det bedste, er når man kommer hjem igen og lejligheden ikke ligner en katastrofe.

3. Forbered en god morgenmad
Okay, denne er jeg ikke selv så god til, da jeg bare ikke har nogen appetit før et par timer henad dagen men skal jeg lokke Andreas med op på samme tidspunkt som mig, så er det det her, som virkker. Opskrifter og ideer til nemme (men top lækre) morgenmadsopskrifter kan findes lige her og her.

4. Ban de sociale medier indtil du er kommet op og igang
Uha, den her er svær, ikke? Jeg prøver så vidt muligt at lade være med at kigge i min mobil indtil jeg er kommet op, vasket ansigt, taget make-up på, kommet i tøjet og sidder med min kop kaffe. Hvis jeg ligger med telefonen i sengen, så kan der hurtigt gå en halv time inden jeg kommer op og så ender jeg med at løbe rundt for at nå alt og det er ikke den bedste start på dagen!

5. Lav en liste
Hver aften laver jeg en liste med ting, som jeg skal nå den næste dag og det kan både være store eller små ting, såsom at færdiggøre en vigtig mail eller huske at sende en pakke. Så sover jeg meget bedre og jeg ved, hvad jeg skal gå igang med lige fra morgenen af.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Rigtigt godt post! Du har virkeligt ret mht. de sociale medier. Jeg er slem til at være online allerede når jeg vågner op – men det stjæler bare tid og kan gøre, at man får en meget mere hektisk morgen. Helt sikker noget mange af os kunne lære noget af!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.