5 ting bloggere gør (som er pænt irriterende)

… Og som jeg også selv kan være skyldig i, skal jeg lige skynde mig at sige! Jeg elsker (stadig) at læse blogs og det sjovt at se at hvor mange ting, der (stadig) går igen på blogs – og især – på modeblogs.

5. Bloggere der siger ja til ALT
Et indlæg om verdens bedste bil (selvom man ikke har tænkt sig at købe den) den ene uge, og et indlæg om verdens blødeste toiletpapir den anden. Jeg mener, at man kan vinkle mange ting, så det passer ind i ens univers, men sommetider, så tænker jeg bare: “øh, what?” Det hele er en proces, og man skal som blogger lige lære hvordan pokker man navigerer rundt i alt det her kommercielle halløj – det har taget tid for mig – men nu ved jeg hvad jeg skal sige ja til og hvad jeg skal takke nej til. Længereværende samarbejder er vejen frem!

Læs også: Donuts, god kaffe, klassisk design og ‘smart’ ur (som rent faktisk er pænt)

4. Bloggere der ikke linker til de ting de viser frem
… Medmindre der er affiliate på, selvfølgelig.

3. Kvalitet frem for kvantitet på modeblogs
Jeg har skrevet det her før og fået høvl for det, men nu siger jeg det igen: få billeder kan gøre det! Jeg behøver ikke at se 10 billeder af dit outfit, i samme positur, i ét indlæg? Sørg blot for at udvælge de allerbedste billeder og husk at variation altid er godt. Jeg er selv skyldig her, det fik jeg i hvert fald besked på sidst, at jeg nævnte det herinde, men altså, få billeder kan gøre det.

Læs også: Kom fra Aarhus til København på kun 45 minutter

2. Bloggere der lister deres uge eller dage op 
… Og brokker sig over at de har åh, så travlt. Hvad får jeg som læser ud af dét indlæg? Der skal selvfølgelig være plads til at brokke sig over tilværelsen, og der er også plads til at humble-bragge, men man behøver ligesom ikke dedikere et helt indlæg til det. Eller. Er det mon bare mig? Ej, sommetider der elsker jeg de der humble-bragging indlæg, hvor en blogger brokker sig over alle de samarbejder de har i støbeskeen. Det er lidt sjovt at læse, for det er jo kun godt, men man skal lige brokke sig lidt over det, ikke?

1. “Jeg brygger på noget sejt som jeg ikke kan løfte sløret for..”
Ja! Lige denne sætning eller noget der minder om, støder jeg på nærmest ugentligt. Ofte er ordene efterfulgt af et par sneak peeks på instagram eller snap, hvor man viser et photoshoot eller et billede af sine fødder, som står et andet sted end normalt. Fortæl nu bare hvad I brygger på, altså!

Blogger, out.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

24 Comments
 1. Det og så når alle bloggere bliver sponsoreret af de samme firmaer.. Det er ikke så længe siden at ca 10 af de blogs jeg følger, lige pludselig alle sammen havde den nye parfume fra Chloe som deres yndlings. Tilfælde? I think not. Og til sidst blev det lidt for meget.
  Jeg synes det er så ærgerligt når det er SÅ tydeligt at det er reklame, det bliver bare så utroværdigt!

  1. Så enig! Eller når alle lige pludselig har den samme favorit webshop på samme tid til diverse ting. Eller når de skriver: “Jeg har fået en speciel rabatkode til jer…”, selvom rabatkoden nævnes på hjemmesiden eller 15 andre bloggere har delt en rabatkode til akkurat det samme!

   http://nouw.com/satinawandel

  2. Ja, det er super tydeligt sommetider men det er er desværre sådan kampagner er strikket sammen sommetider. Så håber jeg bare at den enkelte blogger gør det godt ;)

   Personligt så forstår ikke altid virksomhedernes valg når det kommer til kampagner, men sommetider (ofte), så vil de bare ud til så mange som muligt, på samme tid :)

 2. Hahaha dobbeltmorale er nu den bedste form for morale og selvironi er godt at have. Sjovt indlæg, og jeg må også selv erkende mig skyldig ;)

  1. Ja, og tak!
   Er nok selv skyldig i alle tingene men jeg prøver at forbedre mig ;)

 3. Haha jaer, 4’eren…. sweet baby jesus, jeg MAGTER ikke at høre om hvor travl vedkommendes uge har været. Please, vi fyrer alle rundt fra A til B til C…. så ER du vist heller ikke mere Mr Worldwide end os andre, serr. Ses snart btw, ven!

  1. Ha ha du beskriver det fandme godt! My thoughts exactly, Mr. Worldwide og det hele.
   Ses snart, seje type!

 4. Eller når bloggere viser outfit og de links de skriver er til det sted, hvor kjolen er allerdyrest (og det selvfølgelig er affiliate).. hallo, gider ikke købe Ganni til dobbelt pris på Asos, når det i forvejen er dyrt nok på deres egen webshop ;-)

  1. Jeg vidste ikke priserne var anderledes på de forskellige webshops? Jeg handler for lidt online, kan jeg fornemme!

 5. Haha, det med travlhedsindlæg er så sjov en størrelse – jeg hader nemlig dem, der får det til at lyde somom det ikke er frivilligt at have travlt. Eller endnu være, dem der så undskylder for, at de ikke har blogget i tre dage fx. Somom de er fucking verdens navle :D
  Jeg lavede i torsdags et indlæg om at have været frivilligt travl, og at det var så hyggeligt, at jeg helt havde glemt at pynte til jul, og at jeg derfor trak stikket ud, droppede job og åd marcipanbrød og så julekalender. Ikke særlig bloggercoolt indlæg :p

  – A

  1. Ja, nemlig. Det er nemlig frivilligt (for det meste) så hvorfor brokke sig? Den samtale har jeg haft virkeligt mange gange!

   Og det der med at undskylde for ikke at have blogget forstår jeg godt (man synes jo selv at det er KÆMPE stort at man ikke har blogget) men jeg prøver ikke at gøre det for… Slap af. Ha ha.

   Jeg vil dog gerne have en forklaring, hvis bloggeren har været væk i en måned eller sådan noget. Ved ikke lige hvor den skiller der ;)

 6. Jeg er så enig i flere ting du skriver.
  Det der med at folk fortæller hvor travlt de har, ja det har vi sgu allesammen…. og jeg gider ærligt ikke høre på hvor stressede andre synes de er, når jeg ENDELIG har taget mig tiden til at slå benene op og læse et blogindlæg, hvor jeg så igen bliver mødt med hvilket travlt samfund vi lever i.

  En anden ting jeg hader, er når der bliver skrevet noget som man tydeligt kan se er til EN person, altså feks hvis bloggeren ved at personen læser med, men ikke har nosser nok til at henvende sig direkte og så indirekte forsøger at fortælle/brokke sig/sige det via sin blog… den er særlig møntet på folk der for nyligt er gået fra hinanden eller som ikke kan enes med deres ekskærester i forhold til børnene -.- jeg bliver så træt…

  1. Mega god pointe, hvorfor læse et indlæg om at have travlt når man lægger sig til rette i sofaen efter en lang dag. Det vil jeg tage med mig!

   Og jeg er helt enig, når det handler om indlæg som er møntet til en person. Det er virker lidt dumt, men jeg elsker det også lidt. Drama er altid lidt sjovt fra sidelinjen, men det er måske bare mig ;)

 7. Bloggere der bruger boomerang-filteret ALT for meget Jeg så det godt første gang. #Sorry

  1. Det er sgu ikke kun bloggere der brugere Boomerang filteret ;)
   Og ja, man kan godt blive helt rundttosset af alle de boomerangs efterhånden.

 8. Hahaha, fedt, og ikke mindst sjovt, indlæg! En anden ting, som er super irriterende, er når bloggere har fået fat i en eller anden super cool ting (oftest en form for beklædning) og linker til “Similar here”, hvilket så er et affilate link til Asos/Nelly/etc. med en UTROLIG dårlig efterligning. Hader det simpelhen – bliver så skuffet hver gang :D

 9. Bloggere der brokker sig over hvor fattige de er..
  og så viser det sig, at de render på café hver anden dag, har uhørt højt madbudget, lige tager på forlænget weekend til Paris/Rom/London fordi de trænger til at slappe af, rejser til Thailand hver vinter og jeg kunne blive ved.. vi andre dødelige klager ikke (så meget) og vi har sgu ikke råd eller mulighed for at “klatte” så mange penge væk og holde fri i tide og utide :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.