5 opskrifter med kål

Nem_peanutsauceNem_peanutsauce_3Nem_peanutsauce_2
Opskrift på peanutsauce (som er perfekt på kål) her

Kål lyder super kedeligt men kan faktisk lave vildt mange lækre retter ud af den billige grøntsag. Jeg elsker kål, så er det sagt, og jeg synes det er en god måde at erstatte, ris, pasta og kartofler somme tider – og så smager det jo bare godt.

Efter hoppet, har jeg samlet mine yndlingsopskrifter med forskellige slags kål, både nogle jeg har prøvet og nogle som jeg gerne vil prøve: 

Opskrift-med -kål-2

Kan ikke lave en liste med mad uden at nævne min yndlings madblogger, Skinnytaste som jeg dagligt tjekker ud for inspiration. Jeg har ikke prøvet denne opskrift endnu men der går i hvert fald ikke længe, før den skal prøves! Alle favoritterne samlet i én skål!
Kom til opskriften her.

Opskrift-med -kål

Næste opskrift ser da bare fandens smuk ud, er I ikke enige? Jeg spiser først med øjenene (og med kameraet, naturligvis) og denne er vist ingen undtagelse. Den skal prøves, spises og tages en masse flotte billeder af!
Kom til opskriften her.

Opskrift-med-kål-3

Denne opskrift er ikke en decideret kål-opskrift men jeg lavede den engang for længe siden og kålen skal altså med for at give retten noget crunch. Det var også denne opskrift, som inspirerede mig til at prøve de ovnbagte kikærter, som jeg hele tiden går og snacker på. De er simpelthen så gode og måske lidt for vanedannende.
Kom til opskriften her.

Opskrift-med-kål-4

Jeg skal selvfølgelig lige have en dansk opskrift med på listen. En anden favorit hos mig, er nemlig spidskåls-wrap, som man fylder med alle mulige lækkerier. Mit eget favoritfyld er med oksekød i skiver, æble, rødløg og en cremet hvidløgsdressing og åh, det er simpelthen så godt. Jeg mangler stadig at prøve denne fra Valdemarsro men den har jeg så til gode.
Kom til opskriften her.

Nem_og_billig_thai_aftensmad1

… Og til sidst min egen opskrift på fattigmands thaigryde, som er en opskrift af alt hvad man lige har i køleskabet. Rød karry, kokosmælk, lidt kød og en hulens masse snittede grøntsager og så er man faktisk kørende. Risen bliver erstattet af kål og peanut, så man behøver slet ikke ris. Det er helt sikkert en favorit herhjemme, de dage hvor det går lidt hurtigt!
Kom til opskriften her.

Temaet her er vist asiatisk mad, men det er næsten også kun det vi spiser herhjemme, når vi endeligt er i køkkenet for at lave mad. Håber I kunne bruge dette indlæg og at I har fået lidt inspiration til weekenden. Hav en skøn weekend og vi snakkes ved i morgen!

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.