4 MADBLOGS I SKAL KENDE

SalmonBowlJeg håber I har haft en dejlig søndag derude! Det har jeg i den grad og da jeg kom hjem fra en lang gåtur med Andreas, fik jeg lyst til at bikse det her indlæg sammen. Jeg er altid på jagt efter gode (og smukke) opskrifter og disse 4 blogs inspirerer mig altid…

honey-chipotle-chicken-bowls-I-howsweeteats.com-5-1Den allerførste madblog jeg vil anbefale jer, er bloggen How Sweet it is. Den er min egen personlige favorit, da den kombinerer det visuelle (jeg spiser rigtigt meget med øjnene) og så er opskrifterne nemme og lige til at gå til. Det er først for nyligt at jeg er stødt på den men jeg har næsten gået hele bloggen igennem. Ja, den er SÅ god. Seriøst, findes der noget bedre end at støde på en ny blog og så gå hele indholdet igennem fordi man ikke kan lade være?

Asian-Salmon-and-Farro-MedleySkinnytaste har jeg anbefalet mange gange herinde efterhånden, men jeg bliver ved med at vende tilbage for at se om der liiige er en lille opskrift, som jeg skal hjem og prøve. Gina, som driver bloggen er supergod til at tage velkendte (og ofte lettere usunde) retter og så gøre dem sunde og lækre.

crispy-taro-cakes-4

Hold kæft hvor kan mad bare være smukt og det er den helt sikkert på denne blog. Hos I am a food Blog, er der en masse asiatiske retter og kager formet som små tegneserie figurer. Det lyder mærkeligt men jeg er så fan! Det er både den udførlige tekst og billederne til hver ret, men også layoutet, farverne og de flotte opstillinger af mad, der gør jeg bliver ved med at vende tilbage. Den er helt sikkert et besøg værd.

cheesecakeopskrift_zps3fdb80e1Sidst men ikke mindst så kan man ikke have en liste med madblogs uden at nævne Cute Carbs, som handler om kager og andre søde sager! Inden I klikker jer ind på den, så lad mig lige give jer et lille tip: lad vær’ med at besøge denne blog hvis du er lidt lækkersulten for det kan godt blive en dyr omgang…. Trust me, I know. På billedet ser I en cheesecake med mango og hvid chokolade og jeg mener, se den lige. Den skal jeg have. Nu.

Here’s a list of some of my favorite foodblogs at the moment. Have a great sunday!

instabanner

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.